Iнформацiя до новини
  • Переглядiв: 283
  • Автор: webmaster
  • Дата: 19-01-2017, 22:24
19-01-2017, 22:24

Інформація для абітурієнтів

Категорiя: Профорієнтація, Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО)

Інформація  для абітурієнтів

Херсонський національний технічний університет запрошує випускників  школи для одержання вищої освіти у нашому навчальному закладі, а саме за спеціальністю 181 Харчові технології, спеціалізація Харчові технології та інженерія.

Після одержання кваліфікації бакалавра студенти мають можливість продовжити навчання в магістратурі за спеціальністю 181 Харчові технології спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства» та «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».

Харчова та переробна промисловість – одна з провідних стратегічних та найважливіших галузей агропромислового комплексу Херсонської області. Від рівня її розвитку, стабільності функціонування залежить стан економіки і продовольча безпека, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків, а також рівень життя населення регіону.

Створення умов для досягнення стабільного забезпечення населення високоякісними екологічно чистими продуктами харчування потребує нарощення кадрового потенціалу та створення резерву висококваліфікованих фахівців з харчових технологій.

У зв’язку з цим кафедра Харчових технологій Херсонського національного технічного університету запрошує абітурієнтів на навчання за спеціальністю 181 Харчові технології.

Після завершення навчання бакалаври з Харчових технологій та інженерії, магістриз Технології продуктів бродіння і виноробства, магістри з Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів можуть працюватина:

-          підприємствах харчової (виноробної, лікеро-горілчаної, пивобезалкогольної, консервної, хлібопекарської, кондитерської, молочної, м’ясної, зернової, жирової, цукрової та інших галузей) промисловості;

-          в науково-виробничих обєднаннях;

-          конструкторських, проектних і науково-дослідних організаціях;

-          контрольно-виробничих лабораторіях;

-          лабораторіях по контролю якості та безпечності харчової продукції;

-          галузевих міністерствах і відомствах;

-          вищих і середніх навчальних закладах відповідного профілю;

та обіймати управлінські посади з таких видів діяльності:

-        технологічної (головний технолог, технолог, керівник виробничої лабораторії, керівник лабораторії з  безпечності харчової продукції, менеджер з якості продукції галузі);

-        організаційної (головний фахівець, начальник управління, директор з виробництва, начальник чи майстер цеху, завідувач виробництвом, технічний керівник, начальник виробничого відділу, начальник відділу технічного контролю);

-        проектно-технологічної (інженер, старший інженер технологічних відділів проектних організацій, головний інженер проекту);

-        дослідницької (інженер, старший лаборант, науковий співробітник, молодший науковий співробітник науково-дослідних лабораторій та установ).

Для здобуття кваліфікації бакалавра з Харчових технологій та інженерії студенти вивчають такі дисципліни професійної та практичної підготовки:

Для спеціальності 181 Харчові технології

·                  Загальні технології харчової промисловості, у тому числі:

-                    Технологія зберігання і переробки зерна

-                    Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

-                    Технологія бродильних виробництв

-                    Технологія консервування плодів та овочів

-                    Технологія цукрового виробництва і полісахаридів

-                    Технологія молока та молочних продуктів

-                    Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

-                    Технологія жирів та жирозамінників

·                  Контроль якості та безпеки продукції галузі

·                  Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Наші переваги:

    якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;

    провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;

    практика і професійне стажування на сучасних підприємствах України та Франції;

    гарантоване працевлаштування напровідних вітчизняних та іноземнихпідприємствах, установах і організаціяххарчової промисловості;

    компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків;

    забезпечення всіх студентів гуртожитком.

Чекаємо на вас. До зустрічі!!!

Адреса:  73008, м. Херсон,  Бериславське  шосе, 24,

Кафедра харчових технологій – корпус 1, аудиторії 112, 114, 116

Телефони: (0552) 32-69-43; (066)983-62-53; (095)202-10-66

Е-mail: food_technology@kntu.net.ua

Офіційний сайт ХНТУ   http://www.kntu.net.ua

скачать dle 10.1русский торрент трекер
Вибачте, але Ви зайшли на сайт, як незареєстрований користувач!
Ми рекомендуємо Вамзареєструватися або увiйти пiд своїм iм'ям.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *